10 + 5 1 item pikeun nginget + Magazine

Sanggeus rasa goréng anu dipencet ku maén bal maén bal tadi peuting sareng milestone of commitments milestone anu dijieun ku KPR, kuring ninggalkeun 20 artikel nu dipilih sacara saksama ti dua situs anu sering di dunya geospatial ieu. Kuring hayang ngaraos tema anu leuwih saé, tapi tungtungna éta sugema terang kumaha carana ngahesekeun basajan kanggo nilai ekstrim ... éta carioskeun pamajikan kuring!

blog Franz urang

Jalma anu ku saha deui terang hal anu kuring terang yén kuring ngawangkong ngeunaan salah sahiji situs pangpentingna dina hal daya pikeun pamaké kartografi, khususna nganggo software ArcGIS. Ku jalan kitu, lahir di cukuador.

Salaku rékomendasi a, abdi ninggalkeun ieu tulisan 10:

  1. Jieun Propil 2D sareng ngawangun Modél Subsoil 3D di ArcGIS
  2. Nangtukeun proyéksi sareng reproject di ArcGIS
  3. Alat COGO di ArcGIS (survey topografi)
  4. Tutorial ArcGIS 10 dina basa Spanyol dina format PDF
  5. Paskeun polygon kana bentuk garis dina ArcGIS
  6. Draw data tina survey topografi di ArcGIS
  7. Kasalahan 1935 dina instalasi ArcGIS
  8. Pasang sextant dina ArcToolbox "Merge" gvSIG di ArcGIS 10
  9. Ngitung volume bumi henteu lomos di urug ku ArcGIS
  10. Klasifikasi diawasan tur teu diawasan di ArcGIS

Sareng upami naon anu anjeun pilarian henteu ngagaduhan, ménta Franz

Cartesia

Ieu masih mangrupa situs pangkolotna anu jumlahna pangbadagna anu aktip dina panglawungan-na, khususna topografi sareng katastre.

Hésé milih barang 10 tapi di dieu AudaCity.

  1. UTM-Kecap Kalkuler
  2. Manual topografi klasik
  3. Forum Topografi di Cartesia
  4. V8.200609 versi Geodetic Calculator
  5. The Peters proyéksi

Majalah MundogeoMajalah MundoGEO dina basa Spanyol

Ayeuna tiasa ngotéktak majalah MundoGEO en Español, nu nyangking ngalebetkeun panon sareng jejer dipikaresep sapertos:

  1. Geotéhnologi salaku parabot pikeun sistematisasi pangaweruh
  2. Tren di Spasial Data Infrastructures jeung manajemén informasi geospatial
  3. Skala temporality sareng tangtangan: urbanisasi di Amérika Latin sareng Karibia
  4. Aplikasi, paripolah sareng kontéks: sakumpulan prinsip pikeun surveyors darat
  5. Jeung tangtu, édisi katilu ti bagian "Saha anu dina sektor geospatial di Amérika Latin" Nalika kuring ningali personalities anu kaasup kuring ngarasa ngahormatan geus disebutkeun dina bagian éta.

Témbongkeun majalah

3 Jawaban kana "artikel 10 + 5 pikeun nginget majalah + 1"

  1. Kitu ogé komunitas-komunitas. Pamaké teu maot, aranjeunna ngan ukur angkat ti hiji tempat ka tempat anu sanés, sabab aya hubungan anu interaksi.
    Sapertosna Cartesia ngalegaan platformna, sabab gaduh komunitas satia badag.
    Kasus GabrielOrtiz, salami sababaraha taun mangrupikeun situs unggulan sabab ilmu dilakukeun ku anu tetep forum tetep hirup; Karunya yén modisting eusina sareng ngamajukeun kahaneutan, henteu gampang. Éta henteu deui gaduh partisipasi anu sami dina grup, sanaos ngajaga pangunjung anu luhur, kirang langkung jalma ngabales.

    Tangtosna, dua situs nya tetep tetep sah, sabab sapertos seueur anu ngaleungit. GabrielOrtiz wujud tina 2003, Cartesia ti 2001. Teu aya anu tiasa ngauih ti pelopor.

  2. Sakumaha seueur nyayogikeun kontribusi anjeun, kuring henteu terang deui yén franz fransa, saéna sakumna geofumadas, abdi parantos nyarios sareng gaduh inpormasi akurat sareng eusi kahirupan nyata, éta pisan anu kuring resep sareng franz, biasana mah aya sumber. geus gabrielortiz jeung Cartesia, tapi hatur nuhun kanggo masihan kami terang yén aya tempat sanés kalayan inpormasi anu saé.

    Salam.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.