Impor tabel ti Excel mun AutoCAD atanapi Microstation

Maksad abdi eh teu ngimpor data, éta Urang nyarita hijites; Kuring keur kiwari ngawangkong ngeunaan importing a lengkep sél tabel pakakas téks, nyelapkeun gambar jeung pitur of Excel, kalawan Bulan daun béda jeung dina waktos anu sareng anjeun tiasa ningkatkeun duanana cara.

Saméméhna, sangkan tabel basajan di AutoCAD objék vektor, garis leupas jeung naskah sunda anu dipaké; siksaan urang sadayana sangsara leuwih ti kantos tina versi AutoCAD 2005 terpadu kamampuhan pikeun dianggo PivotTables.

The kagunaan paling umum pikeun ieu biasana di Pamilik listings pikeun peta, béréndélan of quartering pikeun gambar struktural, bil bahan atanapi rinci dina rencana anu merlukeun tabel kalawan kavling data. Kauntungannana keur sanggup ngalakukeun ieu Excel sarta tetep diropéa tina aya pisan berharga.

Abdi hoyong nunjukkeun AutoTableA heramienta nu teu ukur gawéna jeung AutoCAD 2000 2008 tina versi, tapi ogé aya pikeun MicroStation V8.0 atawa saluhureuna, Bricscad, ProgeCAD y CADopia. Ningali karya dirina reminds kuring tina nalika Lotus 123 dilaksanakeun WYSIWYG na saméméh ngahontal Excel, AutoTable promotes "Naon nu katingali dina Excel téh naon anjeun meunang dina CAD".

Excel mun AutoCAD

Hayu urang nempo ciri na:
Kusabab AutoCAD geus teu yen, éta bakal jadi istiméwa uninga nu ngajadikeun AutoTable yén manten AutoCAD 2008:

1. AutoTable jalan gancang

gambaran The tombol nu geus dijieun salila eta, ku kituna ieu geuwat diimpor; Anjeun tiasa ngamutahirkeun ti Excel mun AutoCAD atawa sabalikna. Ogé "tatar" téh leuwih gancang sarta jalur relatif kontrol jalan pangalusna, sakumaha dina kasus lamun data disimpen dina hiji intranet.

2. AutoTable ngamungkinkeun pilihan pikeun ngimpor Bulan

gambaran Henteu ngan nyaeta tabel lengkep, lamun ngan bakal ngimpor rupa sél na ieu bisa jadi dina cadar béda dina file Excel sami.

3. AutoTable mertahankeun kontrol hadé

gambaran Anjeun tiasa nyetel pilihan nu asalna tabel borderless ... ah, eta ngarojong sakabeh tipe wates sakumaha garis ganda, dotted atanapi diagonal.

gambaran ogé bisa ngadalikeun ciri sél kayaning warna eusian, warna wates, jenis tulisan, ukuranana jsb, bisa ditempatkeun malah tipe font béda gambaranhurup jero sél. Ieu teu nyieun AutoCAD pohara alus, sigana berharga nu oge bisa nyetel karakter (Unicode) tabel sarta malah ngarojong lambang matematis.

Nalika ieu dipigawé ku AutoCAD 2008 sagalana asalna di ciri sarua, maranéhna bisa masihan sababaraha karakter teu tiasa ngadalikeun lebar pasti tina kolom atawa barisan jangkungna.

... malah Anjeun bisa milih di lapisan mana mawa eusi méja jeung skala di mana rék diimpor.

4. Ieu brings sagalana !!!

Mun aya dasar (inohong dilakukeun dina Excel) wangun dina tabel sarta brings aranjeunna keur kaget kami ... oge brings Gambar jeung grafik nu study dina méja.

autocad Excel

5. kawas Excel

Pikeun ngaropéa hiji téks dina tabél, Anjeun tiasa ngalakukeun "F2" salaku lamun kami di Excel. Anjeun tiasa diimpor bagian malah béda tina lembar kerja dina hiji file workbook Excel.

kacindekan

Jigana éta alat geulis gunana sarta bisa ngaronjatkeun produktivitas, harga rupa-rupa gumantung kana versi AutoCAD, Microstation atanapi IntelliCAD jeung bisa make eta salaku lisénsi ngambang ... nyaeta, lain mesin tunggal anu ditugaskeun tapi bisa dipasang dina server sarta ngagunakeun pamaké béda.

Jigana hiji parusahaan mun invested leuwih ti $ 3,000 di AutoCAD, bakal boga masalah mertimbangkeun lamun bade ngamangpaatkeun. Dina kasus, hiji lisénsi pikeun AutoCAD lt waragad $ 149, potongan lamun dibeuli leuwih ti hiji.

Di dieu nu link ka AutoTableogé bisa download dina sidang poé Vérsi 30.

2 balesan pikeun "tabel impor ti Excel mun AutoCAD atanapi Microstation"

  1. Kumaha do I ngimpor tabel ti Excel mun MicroStation SE atawa J, sakumaha ngan kuring boga lisénsi kawas.
    hatur nuhun

  2. program ieu pisan praktis, ogé éta nu pangalusna anu dipigawé pikeun AutoCAD, saprak paréntah tabel autocad autodesk boga loba masalah na teu geus bisa ngajawab aranjeunna.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.