Mapping ngaran anjeun

bacaan spasial Sustain Kuring ngadéngé hiji aplikasi Dynastree yén thematizes peta nurutkeun kelimpahan ngaran anjeun. Salaku panginget a yén peta nu fashionable.

Hayu urang coba ÁlvarezÁlvarez di Spanyoldina Spanyol

Jadi gampang, Anjeun nulis jeung tombol pilarian dipencet; salaku hasilna propinsi nu dicet nurutkeun genep kelas. Saperti nu diharapkeun, loba beureum sakumaha aya asalna nami.Álvarez di Spanyol

Service ogé presents statistik sejenna kayaning:

  • Dina Spanyol aya 284.238 éntri buku telepon jeung surname Álvarez tur kurang 757.968 jalma kalawan ngaran ieu.
  • Álvarez nyaeta 16º ngaran paling sering di Spanyol.
  • jalma ieu hirup di propinsi 52. Jumlah pangbadagna kajadian anu lumangsungna téh di Asturias: 45.978.
  • nagara séjén kalawan kavling kajadian anu lumangsungna téh madrid (37.602), Barcelona (21.737), Leon (18.170), Pontevedra (16.873), Sevilla (12.606), Orense (11.768), Santa Cruz de Tenerife (8.859), Vizcaya (7.028) jeung sakumaha Corunna (6.842).
  • Anjeun oge bisa ningali otonomi, ngaran kulawarga nu sarupa jeung nyaho ngaran kulawarga nu pang populerna.

Amérika ngan sadia pikeun AS jeung Kanada, keur Éropa aya Jerman, Austria, Swiss jeung Polandia, sajaba ti Spanyol.

Álvarez katempona populér di Amérika Serikat, tempo jumlah relatif tina buku telepon:

Álvarez di Spanyol

Katuhu dina tapel wates nagara jeung Mexico jeung kota mibanda saloba imigran Latino jeung aréa nu wawatesan Ontario, Kanada.

Lumayan, najan kaca boga kagunaan séjén.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.