Konférénsi Manifold pangalusna

Dina pertengahan Januari eta bakal konferéensi di barat Amerika pikeun pamaké System manifold di Phoenix, nelepon WUSMUC (Western Amerika Pamaké Manifold Konférénsi)

Naon anu saé?

gambaran Ngagunakeun Manifold Systems dina aplikasi tina Tanah Saréal (Yohanes Norman Taurean Grup)

gambaranpalaksanaan Manifold dina aplikasi PDA, basis data terpusat sarta jasa IMS (Rob Kayu)

gambaranAplicacioens nyieun Manifold GIS Peta Control (Danielle Cullen Digital Mapping Services)

gambaranIMS kamampuhan démo di Mapserving.com (Joe Luchette)

gambaranSystems Manifold integral tina software GIS aya (Pesen déwan)

gambaran Sajaba ti éta, grup pamaké Manifold Kulon jeung Erick Andelin hawa Service Data bakal dijieun bakal ngobrol ngeunaan tata hiber Tip pikeun nyandak gambar maké Manifold Systems.

Lumayan keur $ 50 yén béa pendaptaran ... kaasup ngarecah.

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.