Manifold GIS manual pikeun pamakéan kota

Anjeunna ngalaman disebutkeun sababaraha waktu ka tukang kuring ieu bisa dipake hiji manual pikeun ngalaksanakeun GIS maké GIS Manifold. Sanggeus kuring masihan bewara sababaraha sempet commented jadi kabetot dina dokumen, ku kituna nunjukkeun yen inisiatif misalna kudu dileupaskeun pikeun pamakéan ku batur, ningkatkeun jeung nyadiakeun eupan balik, di dieu eta diterbitkeun ukur pikeun rundingan jeung euweuh download via Scribd.

dokumen nu geus terstruktur dumasar kana indéks handap-disebutkeun, sarta tungtungna boga sababaraha conto dikembangkeun ku technicians anu narima latihan bari pituduh ieu dijieun. Kitu hatur nuhun ka aranjeunna sarta technicians anu milu dina persiapan, katut nu saliwatan nyandak sabagian eusi blog ieu, naha mucunghul dina karya sastra. Kuring ogé ngahargaan sabar ka jalma anu anu konsultan di dokumen teh.

Pikeun ayeuna mah hiji pituduh praktis anu ngécéskeun step by step kumaha proyek reflected dina dokumen ieu berpungsi.

GIS Manifold Manual kanggo kotamadya

Systems MANIFOLD IN Guide Municipal Palaksanaan GIS Vérsi 1.1

Daptar eusi

I. BUBUKA

II. kasang tukang

III. BAB 1: Data Gedong

1.1 IMPORTING CAD DATA

1.2 IMPORTING data GIS

1.3 IMPORTING AND RASTER Gambar linkear

1.4 Koordinat System (proyéksi na datum) komponén

1.5 ngagambar objék

1.6 Pangwangunan Tables

IV. BAB 2: Analisis Data

2.1 SIMBOTion DATA

2.4 DATA theming

2.3 analisis topological

2.4 Analisis spasial

2.5 Tables linking

V. BAB 3: MANIFOLD posting data dina GIS

3.1 LAYOUTS percetakan

3.2 Kujang (Kujang)

3.3 EXPORTING komponén

3.4 Dibagikeun Gawe modél

VI. BAB 4: pangropéa data GIS

4.1 ngédit objék

4.2 Tables ngédit

VII. BAB 5: manajemén DATA

5.1 ADMINISRACION jeung ngarojongDATA

VIII. BAB 6: DATA Exchange

6.1 Ngaleupaskeun IMS (peta IMAGE jasa)

6.2 WMS sambungan (Google Earth jeung nu lianna)

6.3 Bursa WFS, WCS

6.4 EXPorting mun GIS, CAD, raster

6.5 Pangropéa dikawasa via APCL

IX. kantétan

X. Bibliografi

6 balesan pikeun "Manual Manifold GIS pikeun pamakéan kota"

  1. Olah desculpe escrever em Português, estou I tentanto print atawa "Manual Manifold GIS pikeun pamakéan kota" mas na kaca nepi impressão pikeun 38, possivel bakal ngirim kuring atanapi pdf atanapi email helco@terrastii.combr

    obrigado

    Helcio

  2. Kuring ayeuna Abdi ngagunakeun 7 versi.
    Jeung lianna, aturan blog teu ngameunangkeun sosialisasi software haram.

  3. Kami kabetot uninga yen versi GIS Manifold ... lamun nganggo 8.0.10 atanapi .12 ??? lamun perlu Abdi hoyong gaduh salinan deui .. sabab kuring teu bisa manggihan versi retak yén walketh ogé ..

    nulis pikeun lucasamatte@hotmail.com

    salam Barbara sarta aplikasi tina software rongkah ieu ..

  4. Hatur nuhun pikeun sumbangan anjeun, anjeun bisa ngirim ka kuring mun mail abdi, cottosoft@gmail.comHal ieu ngaapresiasi.

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.