Manifold GIS manual pikeun pamakéan kota

Sawatara waktos ka pengker kuring parantos nyebatkeun yén kuring nuju damel dina manual pikeun palaksanaan Sistem Informasi Geografis nganggo Manifold GIS. Saatos peringatan sababaraha sempet commented jadi kabetot dina dokumen, ku kituna nunjukkeun yen inisiatif misalna kudu dileupaskeun pikeun pamakéan ku batur, ningkatkeun jeung nyadiakeun eupan balik, di dieu eta diterbitkeun ukur pikeun rundingan jeung euweuh download via Scribd.

Dokuménna terstruktur dumasar kana indéks anu disebatkeun di handap ieu, sareng di tungtungna éta ngagaduhan sababaraha conto anu dikembangkeun ku téknisi anu nampi latihan nalika pitunjuk dikembangkeun. Janten hatur nuhun ka aranjeunna, ogé ka téknisi anu ngiringan ngamajukeunana, sareng anu saliwatan nyandak sababaraha eusi tina blog ieu, naha éta muncul dina daftar pustaka. Kuring ogé hatur ka jalma anu konsultasi pikeun dokumén pikeun kasabaran aranjeunna.

Pikeun ayeuna mah hiji pituduh praktis anu ngécéskeun step by step kumaha proyek reflected dina dokumen ieu berpungsi.

GIS Manifold Manual kanggo kotamadya

Systems MANIFOLD IN Guide Municipal Palaksanaan GIS Vérsi 1.1

Daptar eusi

I. BUBUKA

II. kasang tukang

III. BAB 1: Data Gedong

1.1 IMPORTING CAD DATA

1.2 IMPORTING data GIS

1.3 IMPORTING AND RASTER Gambar linkear

1.4 Koordinat System (proyéksi na datum) komponén

1.5 ngagambar objék

1.6 Pangwangunan Tables

IV. BAB 2: Analisis Data

2.1 SIMBOTion DATA

2.4 DATA theming

2.3 analisis topological

2.4 Analisis spasial

2.5 Tables linking

V. BAB 3: MANIFOLD posting data dina GIS

3.1 LAYOUTS percetakan

3.2 Kujang (Kujang)

3.3 EXPORTING komponén

3.4 Dibagikeun Gawe modél

VI. BAB 4: pangropéa data GIS

4.1 ngédit objék

4.2 Tables ngédit

VII. BAB 5: manajemén DATA

5.1 ADMINISRACION jeung ngarojongDATA

VIII. BAB 6: DATA Exchange

6.1 Ngaleupaskeun IMS (peta IMAGE jasa)

6.2 WMS sambungan (Google Earth jeung nu lianna)

6.3 Bursa WFS, WCS

6.4 EXPorting mun GIS, CAD, raster

6.5 Pangropéa dikawasa via APCL

IX. kantétan

X. Bibliografi

6 Balesan pikeun "Manual GIS Manifold kanggo panggunaan kota"

  1. Olah desculpe escrever em Português, estou I tentanto print atawa "Manual Manifold GIS pikeun pamakéan kota" mas na kaca nepi impressão pikeun 38, possivel bakal ngirim kuring atanapi pdf atanapi email helco@terrastii.combr

    obrigado

    Helcio

  2. Kuring ayeuna Abdi ngagunakeun 7 versi.
    Jeung lianna, aturan blog teu ngameunangkeun sosialisasi software haram.

  3. Kuring resep terang versi mana ti GIS Manifold anu anjeun anggo ... upami éta 8.0.10 atanapi .12 ??? upami perlu mah hoyong salinan na .. sabab kuring henteu mendakan vérsi retak anu tiasa dianggo kalayan saé ..

    nulis pikeun lucasamatte@hotmail.com

    salam Barbara sarta aplikasi tina software rongkah ieu ..

  4. Hatur nuhun pikeun sumbangan anjeun, anjeun bisa ngirim ka kuring mun mail abdi, cottosoft@gmail.comHal ieu ngaapresiasi.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.