méja komparatif tina total stasiun ampir 50

GeoInformatics geus kaget kami bulan ieu kalawan édisi di némbongkeun 49 total stasiun béda dina tabel komparatif nu bisa jadi mangpaat pikeun maranéhanana anu perlu nyieun kaputusan dina waktu meuli ogé lagu model nu boga kuring ngalobaan di sababaraha taun.

méja ngabandingkeun total stasiun

Sababaraha hartosna ieu jarang keur penetrasi low na di pasar Hispanik jeung jadi novél atawa kusabab leuwih ti hiji ngaran merk geus mutated. sajarah review ngeunaan 4 sababaraha taun ka pengker Ngabuburit Flexline salamet ngaran na wawakil Eropa mana eta asalna, Nikon na spéktra dipintonkeun nembongan malah ayeuna milik Trimble dina tabel di luhur eta teu muncul sorangan komputer. Tahan ka mergers, Topcon na Sokkia (milik Topcon) asalna Asian nu saliwatan boga loba wawasan pasar Amérika Latin. PENTAX FOIF jeung tahan summing tata ngaran dinya.

Na bolos dina tabél: CST / Berger, inohong kidul ayeuna deukeut pisan KOLIDA.

Dibéréndélkeun di handap nu tim dianggap jeung taun bubuka, sanajan urang nyarankeun Anjeun ngajaga pdf édisi sabab kanggo koleksi.

pabrik

alat-alat kaasup

FOIFméja ngabandingkeun total stasiun
  • Win CE TS 810 OTS (2009)
  • OTS 680 Ultra (2011)
  • OTS 680 Daya (2008)
  • OTS 650 Dasar (2010)
méja ngabandingkeun total stasiunGeo-Allen
  • GTS 310 (2012)
  • GTS 335r (2012)
  • GTS 345r (2012)
GeoMaxméja ngabandingkeun total stasiun
  • Zipp 10 (2012)
  • OTS 650 Dasar (2010)
  • Zum 80 (2012)
méja ngabandingkeun total stasiuncakrawala
  • H92 (2012)
  • HTS 582AGX (2007)
méja ngabandingkeun total stasiunKOLIDA
  • KTS 440L (2006)
  • KTS 440R (2008)
  • KTS 440RC / LRC (2010)
  • KTS 470RC / LRC (2011)
ngabuburitméja ngabandingkeun total stasiun
  • Flexline TS06 tambah (2012)
  • Flexline TS09 tambah (2012)
  • Hirup TS11l (2010)
  • Hirup TS15l (2010)
  • TS30 (2009)
Nikonméja ngabandingkeun total stasiun
  • Nivo C (2009)
  • Nivo M (2009)
méja ngabandingkeun total stasiunPENTAX
  • R-400VN (2009)
  • R-400N (2009)
  • R-400VDN (2009)
  • W-800 (2007)
  • R-200 (2011)
RUIDE méja ngabandingkeun total stasiun
  • RTS-822R5 (2012)
  • RTS-862R5 (2012)
Sanding méja ngabandingkeun total stasiun
  • STS-752RC (2012)
  • STS-772R (2011)
SOKKIA méja ngabandingkeun total stasiun
  • CX Series (2012)
  • FX Series (2012)
  • Net kampak Series (2011)
  • SX Series (2012)
spéktra méja ngabandingkeun total stasiun
  • Fokus 6 (2009)
  • Fokus 8 (2009)
  • Fokus 30 (2009)
méja ngabandingkeun total stasiunTOPCON
  • Ieu Series (2012)
  • IS-3 Series (2011)
  • MS-kampak Series (2011)
  • OS Series (2012)
  • PS Series (2012)
Trimble méja ngabandingkeun total stasiun
  • M3 (2010)
  • S3 (2010)
  • S6 (2011)
  • S8 (2011)
  • VX (2010)

Mutuskeun nu aya nanaon hadé ti diuk kalawan dealer lokal anjeun sarta sabar ngadangukeun sajak. Lajeng mutuskeun dumasar kana naon we ngeusian, teu dumasar kana naon nu ditawarkeunana.

View Post

Balesan keur 2 "méja Angka tina total stasiun ampir 50"

  1. Hello Juli.
    Kuring geus diteruskeun pamundut anjeun ka wawakil Geo Allen yén distributes parabot di Peru.
    Ngabejaan Anjeun nerapkeun diskon Z! Kupon jeung kode Geofumadas_CT, sarta pasti worthwhile.

    Salam.

  2. Abdi hoyong terang upami aranjeunna gaduh distributor di Peru, sareng sabaraha harga rata-rata di Dolar AS alat Submetric GPS pikeun topografi, tina merek Geo Allen.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.