Robot téh di dieu pikeun cicing

irobots

Sababaraha bulan ka tukang Geographics Nasional devoted panutup -na pikeun subjek na sababaraha kaca ngobrol ngeunaan kumaha robotics geus maju pikeun kaperluan praktis. Tangtu, eta boga nganggur teu jeung naon serial télévisi ngeunaan némbongkeun 80 urang, ngaramal yen ku waktos urang bakal gaduh robot jeung bentuk manusa, interacting jeung kami, pamikiran komo patogén dunya nyandak kontrol.

Tapi pamanggih aslina tina robot geus maju unggal poe, di industri lila pisan urang ningali, keur prosés machining. Pausahaan kawas iRobot geus dijieun ieu ngahontal keur kaperluan paling sapopoé. Waktu séjén éta di Houston, ku sobat anu ngabogaan Jalang nice, tapi anu daun hileud madhab, urang ditunda geofumar ngeunaan naha Toys ieu geus jadi kacida pentingna dina dunya ieu, jeung dina harga leuwih handap naon nya tangtu biaya keur ngalakukeun rutinitas ieu kalayan jalma hirup. Diantara kagunaan paling marketable nyaeta milisi, beberesih rumah tangga, industri beberesih, kaamanan swasta, komunikasi jauh jeung panalungtikan.

Aplikasi militér

Kudu nyimpen nyawa geus nyieun Toys nu ngadeteksi Pertambangan, sangkan semiautonomous tur, 2 na 3 discan dina dimensi, ngahasilkeun peta nu maju, teu ngan di darat tapi ku hawa jeung lingkunganana laut. Dina Méi taun ieu, parusahaan dilaporkeun Irobots ngabogaan hiji urutan tina Angkatan Laut AS ku 16.8 juta. Pikeun sampel sahanteuna tilu salinan dina peta.

iRobot soldadu

iRobot Negociator

iRobot Bima

img20 img23 img25
Ieu tiasa ngadamel batu hiji nepi 150 pon, tingali eta berinteraksi sareng hiji obyék ngabeledug. Éta bisa nanjak tangga. Idéal pikeun ngirim aranjeunna ngajajah teu ukur keur kaperluan militér tapi pikeun kasalametan umum Ieu bisa ngadeteksi Pertambangan di laut, sarta malah bisa ngahasilkeun informasi pikeun modél digital jero cai.

Imah migunakeun of robot

Tapi euweuh urang boga loba rencana mésér hiji obyék jalma, sabab kami henteu militér. Tapi tugas umum, capé, rutin sarta nyandak kasabaran urang éta kahiji tempat eta geus diasupkeun dunya robotics. Sweeping, vacuuming nu karpét, mowing padang rumput hejo tur meresihan saluran atanapi kolam renang nu rutinitas anu dina dua taun mimiti nikah dugi I ngarasakeun aranjeunna. Tapi sakumaha mindeng jadi moderator, mangga nada batur miwarang anjeun atanapi harga pikeun mayar batur ulah janten tedious.

Tur aya dimana pamasaran produk ieu asalna di, lantaran waktos dinten ieu pisan berharga janten belanja eta dina ucing lint bersih unggal poe. Di handap sababaraha conto:

iRobot Roomba

iRobot Looj

iRobot Berro

img8 img10 img12
Nyusu karpét, kawas ahli padamelan. Kalawan bédana anu sensor maranéhanana boga precision of nyaho lamun diperlukeun lolos sejen tanpa ninggalkeun centimeter hiji kaluar. Abdi bogoh saluran bersih ieu, anjeun ngan kudu nempatkeun deui dina tungtung sarta belah salaku salaki heroik ngaleungitkeun hasil tina bulan weathering. Anjeun tiasa ngabersihan handap pools, anjeun ngan kudu meunang anjeunna jeung anjeunna nya jawab nyoplokkeun lebu, bulu na malah ganggang jeung baktéri.

Variasi ieu salaku Scooba na DirtDog ulah dianggo sweeping na meresihan mowing goréng. asesoris eta tambahan anu hiji seni.

hargana

Hiji pagawe cleans kolam renang dua kali sabulan, mowing salah, ngabersihan karpét dua kali saminggu na nyapu garasi kotor, hileud na sésa piaraan nu unggal poé bisa ngecas di nagara sedeng dimekarkeun moal kirang ti $ 6 waktos, asumsina 7 jam per gawe beurang, dinten per minggu bakal hartosna 6 per bulan $ 1,000 kauntungan pagawean leuwih patali, sedengkeun di nagara ngembang bisa balik pikeun $ 300. Toys ieu leumpang costing satengah yen, sarta alesan ieu ngajadikeun jalma nu teu hayang méakkeun waktu berharga maranéhna ngumpulkeun fluff anjing milih investasi dina robot mimitian ti $ 300.

Kasempetan keur pamekar

aware1 Bisi saha wishes ngarubah arsitektur of Toys ieu kabuka sarta ngidinan Anjeun pikeun nyieun Kabiasaan leuwih husus.

Pausahaan dedicated ka nyadiakeun layanan meresihan bisa ngaropea fungsionalitas ku 2.0 Sadar jeung pausahaan anu ngembangkeun kantétan bisa ngalakukeun leuwih keajaiban.

Jeung Abdi ... Abdi hoyong hiji!

Buka iRobot >>

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.