potong kompas Google Chrome

google_chrome1 Éta nu teu weleh dipikawanoh, abdi tatarucingan teu dipaké, tapi sababaraha aya ti antarana anu metot pikeun Kabiasaan umum.

Loba oge nu satengah absurd, atra atanapi repetitive, kayaning clicks jeung kabayang mouse, lamun coba anjeun bakal nempo yén éta téh hésé pisan tanpa fragility nu gélo helok.

daftar téh anjeun ngapalkeun hujan ManBeureum nepi ka nembongkeun tombol a, jaga asuransi bisa kapanggih paling kedah lima.

Potong kompas jandéla sarta tab

Ctrl + N

Buka jandela anyar

Ctrl + T

tab anyar

Ctrl + Shift + N

Buka jandela anyar dina modeu rusiah

Pulsar Ctrl + O tur pilih hiji payil

Buka file tina komputer anjeun dina jandela Google Chrome

Pulsar Ctrl teras klik dina link atawa klik dina link kalayan tombol mouse tengah

Buka dina tab tukang anyar

Pulsar Ctrl + Shift teras klik dina link atawa pencet regu teras klik dina link kalayan tombol mouse tengah

Buka link dina tab anyar jeung pindah ka tab nu

Pulsar regu teras klik link

Buka link di jandela anyar

Ctrl + shift + T

Reopen tab panungtungan anjeun ditutup; Google Chrome emut ka sapuluh tab panungtungan nu geus ditutup.

Nyered link ka tab a

tab link Buka

Séréd link ka rohangan bar tab

Buka dina tab anyar

Sered tab a kaluar tina bar tab

Buka tab dina jandela nu anyar

Sered tab a kaluar tina strip tab tur kana hiji jandela aya

Buka tab dina hiji jandéla aya

Pulsar Esc bari nyered tab a

Ngaganti tab ka posisi aslina

Ctrl + 1 ka luhur Ctrl + 8

Buka tab nu aya di angka posisi nu dieusian di bar tab

Ctrl + 9

Buka tab panungtungan

Ctrl + Tab
o Ctrl + Page Turun

Buka tab salajengna

Ctrl + Shift + Tab
o Ctrl + Page Up

Buka tab saméméhna

Alt + F4

Nutup jandéla ayeuna

Ctrl + W o Ctrl + F4

Tutup tab ayeuna atawa pop-up

Klik tab a jeung tombol mouse tengah

Nutup tab nu diklik

Klik tombol mouse katuhu atawa tahan maju panah atawa balik panah di toolbar browser

Témbongkeun jujutan browsing anjeun dina tab ka

Pulsar Backspace atawa pencet Alt tur ninggalkeun panah sakaligus

Buka kaca saméméhna dina sajarah browsing ngakses tab nu

Pulsar Mimidah + Backspace atawa pencet Alt jeung katuhu arrow sakaligus

Buka tab Kaca deui sajarah browsing pikeun ngakses

Pulsar Ctrl teras klik dina panah nu pindah ka hareup, panah deui tombol atanapi arrow on toolbar atawa klik tombol wae kalawan tombol mouse tengah

Buka lokasi tombol dina tab anyar di tukang

Ganda-klik tab spasi bar

Maksimalkeun pungsi jandela

Alt + Imah / kuat>

Buka homepage dina jandela anjeun ayeuna

Potong kompas ngagunakeun fitur Google Chrome

Ctrl + B

Ningalikeun atanapi nyumputkeun nu tetengger bar

Ctrl + Shift + B

Buka Bookmark Manajer

Ctrl + H

Buka kaca Sajarah

Ctrl + J

buka l
kaca Undeuran

Mimidah + Esc

Buka Tugas Manajer

Mimidah + Alt + T

Difokuskeun tulbar. Paké panah ka katuhu jeung kenca pikeun ngagulung wewengkon béda bar.

Ctrl + Shift + J

Buka Pakakas pamekar

Ctrl + Shift + Hapus

Buka dialog Hapus Pungsi ngotéktak Internét Data

F1

Buka Center Pitulung dina tab anyar (favorit urang)

potong kompas dina palang alamat

Nganggo potong kompas di handap dina palang alamat:

Nulis istilah pilarian lajeng Pencét intro

Nedunan pilarian nganggo search engine standar Anjeun

Nulis search engine keyword, pencét angkasa lajeng pencét tabulator, Asupkeun istilah pilarian terus pencét intro

Néangan ngaliwatan search engine pakait sareng keyword nu

Asupkeun URL pakait jeung search engine, pencét tabulator, Asupkeun istilah pilarian terus pencét intro

Néangan ngaliwatan search engine pakait sareng URL

Nulis bagian tina hiji URL antara "www." sarta ".com" lajeng mencet Ctrl + Lebetkeun

Tambahkeun www. sarta .com mun input anjeun sarta muka URL hasilna

Ketik URL a, teras pencet Alt + Lebetkeun

Buka URL dina tab anyar

F6 o Ctrl + L o Alt + D

Pilih URL

Ctrl + K o Ctrl + E

Nyelapkeun tanda tanya ( "?") Dina bar alamatna. Nulis istilah pilarian sanggeus tanda sual pikeun ngajalankeun search engine standar

Klik bar alamat lajeng mencet Ctrl tur ninggalkeun panah sakaligus

Mindahkeun kursor ka istilah konci harita dina palang alamat

Klik bar alamat lajeng mencet Ctrl jeung katuhu arrow sakaligus

Mindahkeun kursor ka istilah konci hareup dina palang alamat

Klik bar alamat lajeng mencet Ctrl + Backspace

Leupaskeun istilah konci nu precedes kursor dina palang alamat

Pilih hiji Éntri dina menu dropdown dina bar alamat kalawan kenop panah lajeng mencet Mimidah + Hapus

Piceun, sabisana, asupna sajarah navigasi

Ngaklik on entri dina menu dropdown dina bar alamat kalawan tombol mouse tengah

Buka Éntri kana tab tukang anyar

Pulsar PageDown o PageUp lamun menu dropdown dina bar alamat téh ditingali

Pilih kahiji atawa panungtungan Éntri dina menu turun-handap

potong kompas ka situs web

Ctrl + P

Print that page ieu

Ctrl + S

Simpen kaca ayeuna

F5 o Ctrl + R

Ngamuat kaca ayeuna

Esc

Ngeureunkeun loading kaca

Ctrl + F

Buka bar teang

Ctrl + G o F3

Manggihan hasil hareup ti query diasupkeun kana bar teang

Ctrl + shift + G,
Mimidah + F3

o Mimidah + Lebetkeun

Manggihan hasil saméméhna tina query diasupkeun kana bar teang

Ngaklik tombol mouse tengah (atawa kabayang mouse)

Aktipkeun ngagulung otomatis. Anjeun mindahkeun mouse teh, kaca otomatis scrolls nurutkeun arah beurit.

Ctrl + F5
o Mimidah + F5

Ngamuat kaca ayeuna, ignoring eusi sindangan

Pulsar Alt teras klik dina link

Ngundeur eusi link

Ctrl + U

Kode Buka sumber kaca kalakuan
ual

Séred link ka bar tetengger

Tambahkeun tumbu ka Tetengger

Ctrl + D

Tambahkeun kaca web nu ayeuna keur Tetengger

F11

Buka kaca dina modeu salayar Pencét F11 deui ka LN mode layar pinuh

Ctrl y + atawa pencet Ctrl sarta pindah ka mouse kabayang up

Dilegakeun eusi kaca

Ctrl jeung - atawa pencet Ctrl sarta pindah ka kabayang mouse ka handap

Ngurangan eusi kaca

Ctrl + 0

Balikkeun ukuran normal tina sakabéh eusi kaca

spacebar

Ngagulung website

mimiti

Buka luhureun kaca

ahir

Buka handap kaca

Pulsar regu sarta pindah ka kabayang mouse

Ngagulung horisontal sakuliah kaca

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.