Pangalusna téknologi 2008

Reviewing Magazine PC, abdi mendakan artikel nu mintonkeun 100 pangalusna

produk 2008 taun. Ayeuna nu Pizza hut jalma ieu ngabogaan nirkabel, didieu aya kasimpulan anu.

Aranjeunna ayeuna dumasar kategori, najan Diaku éta kiwari hésé pisan pikeun misahkeun naon a PDA sarta mobile anu brings nu loba, kitu ogé antara monitor jeung televisi mangrupa, ieu teu hiburan ... ngomong naon software, netware na freeware ...

Éta metot nu Apple anu anjog ka sabaraha kategori mobile kalawan iPhone, PCS desktop jeung iMac, anu MacBook Pro laptop jeung hiburan sarta iPod. Undoubtedly aya téknologi hadé, najan rada leuwih mahal jeung gambaran populér anu sipatna keur weirdos.

ponsel sarta PDAs kaméra digital sarta video
Apple iPhone 3G
Nokia N96
kurva BlackBerry
Ujang Ericsson K850
HP iPack 910
Motorola RAZR V8
korma Centro
BlackBerry kandel
Nokia N95 8GB
LG KF510
Nikon D300
Canon Powershot SD790is
Panasonic SD-9 (Video)
Sony setelan HDR-UX20 (video)
Olympus SP570Uz
Sony Handycam setelan HDR-SR12 (Video)
Panasonic Lumix DMC-FX500
Canon EOS 40D
Canon EOS rebel XSI
Fugifilm Finepix Z20fd
Casio EX-F1
laptop ultra Hotspot
MacBook Pro 15 "
Alienware Area 51 M15X
Dell XPS Salah
HP Pavillion dv4
Alienware ALX Area 51
Dell Vostro 1511
Acer Aspire Salah
Toshiba Quosmio X305
hawa MacBppl
Asus EeePC
Lenovo X300
Dell XPX M1330
Toshiba Portege R500
2133 HP Mini-Catetan
Voodoo sirik 133
OLPC X0
Monitor jeung TV hipuWare / Haratis, netWare
Samsung LN52A750
Seukeut Aquos LC-46SE94U
LG Flatron M198WA
Ujang boléd XEL-1
Panasonic TH-42PZ700U
LG Scarlet 42LG60
Lenovo ThinkVision

Firefox 3
Mac OS X Macan
Adobe CS4
iTunes 8.1
Windows Media Player 11
Norton Internet Kaamanan 2009
Windows Server 2008
Kaspersky Internet Kaamanan 2009
Ubuntu 8.04
Google Chrome
Windows Vista SP1
barang-barang tambahan neundeun
Card panon-Fi
Logitech MX Air
Scandisk Sansa Express
Samsung YP-U3
Linksys Wireless Dual Band
MS Wireless Asser Deskctop 700
Plantronics Voyager 510
Canon Realis X700
Amazon Kindle
Wacom Awi Fun
Garmin Nuvi GPS 760
Hitachi CP-A100
Western Digital abdi Book Pro
Maxtor OneTouch 4 Mini (250 GB)
ScanDisk Cruzer kontur
Pinochle Video Transfer
Iomega ego Hotspot HD
téknologi desktop PC
Intel Atom
Nvidia Geoforce GTX260
Intel Penryn
Sennheiser VMX 100
HTC Dream
iMac 24 "
HP mastaka Elite M904DN
HP Touchsmart PC
HP manuk hideung
Sarta hiburan audio printer
iPod nano (4g)
Microsoft Zune 120GB
iPod klasik
Logitech Pure-Fi Kula
Ceuli pamungkas palanggan 11 Pro
Logitech harmoni Salah
LG BD3000
Canon Pixma iP4500
Kodak ESP 5
Adi QL-570
Epson stylus C110
HP Officejet Pro K5400
Epson PictureMate dash
Lexmark X6570
HP Warna Lasser Jet CM1312nfi
Polaroid ngogo

Lamun mariksa dina taun spoke tina sababaraha produk ieu, abdi sadar yén lamun kuring tuh jeung GPS Nuvikartu nu Nvidia Manifold kalawan nu meunang GeoTec, anu Nokia N96 sobat urang, Firefox anjeunna dieureunkeun méré pérak sarta Chrome di dieu pikeun cicing.

Ogé hype nu Manehna nyieun kuring meuli a router Linksys tapi teu Dual, sarta tablet Wacom Awi.

¿Impian keur taun hareup?, Tangtosna, salah bisa make Asus, renew kaméra Olympus kuring nu pencét tajongan teh.

Hiji Balesan to "Best téknologi 2008"

  1. Ayeuna ogé éta ditinggalkeun hiji aplikasi mobile kalayan GPS (kawas nu N95 fabulous), nu ngidinan Anjeun pikeun ngarekam ruteu, sarta visualize sacara real waktu dimana telepon Anjeun nyaéta:
    asup http://www.tuxloc.com
    Salam!

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.