Best of Micro Center

Kamari kuring dikaitkeun Follies MicroCenterAyeuna abdi hoyong ngadamel daptar naon atuh kapanggih paling salvageable.

harga sakabéh henteu nyata low dibandingkeun nu kapanggih di nagara Hispanik, tapi rupa-rupa sarta novelty lamun éta. Loba hal ieu ulah datangna, atawa maranéhna ngalakukeun basa aranjeunna keur aya leungit di dieu.

Dunya Amérika anu fokus kana digital TV, converters analog, rencana anyar jeung loba tv anyar. Sugan minat kuring dina mesin geus diverted kuring, tapi aya loba gadget menarik, kabel na tukeran pettiness.

Di dieu aya sababaraha tim nu nyanggap perhatian kuring:

  • Fujitsu LifeBook P8020, naon atuh resep, 12.1 "Intel Core duo 2, pitifully brings Windows Vista sarta harga na ngaleuwihan $ 1,400
  • Gambar (3) Pikeun $ 100 sahenteuna nu notebook sarua jeung Intel centrino Core duo 2.
  • Gateway M-6888u notebook, sababaraha bisa ditempo sanggeus Acer meuli gateway. mesin ieu-kinerja tinggi, salawasna kitu. 4GB Dual Channel, Intel Core duo 2, 320 GB Kang Tata jeung brings hiji ATI Mobility Radeon memori diskrit 512. $ 599, anjeun ngan boga ngaleupaskeun Windows Vista
  • Sarupa di luhur teh Toxhiba Satelit P305D tapi waragad $ 200 beuki jeung Pavillion dv5-1250us patut $ 250 langkung.
  • The Acer AspireOne téh ngan $ 279 na lamun ceurik bari maranéhna masihan anjeun mulang alus keur meuli sejen. Pikeun $ 329 anjeun bisa meunangkeun Acer 10 "kalawan 160 GB tapi ku Kang Tata drive normal, teu rpm 5400 anu mangrupa naon ngajadikeun pagelaran goréng tina Aspire Hiji.
  • Sagedengeun ti eta, dina clearance & Overstocks pikeun harga nu Acer 8.9 ieu Kang Tata normal, naon kajadian éta aya kudu jadi untung lamun aranjeunna tetep aya.

Gambar (2) Emachines teu lepat, anu leumpang di $ 300, tapi kalawan AMD Athlon tapi pikeun harga nu, kalawan 14 "na 2GB Dual DDR2 tiasa masihan hasil jangka pondok.

Narikna, Microsoft otorisasi Refurbisher, aya nu rekonstruksi kalawan jaminan sataun anu bisa ngajawab masalah dasar pikeun tim budak sakola.

$ 129 a IBM Minitower kalawan 512 MB na 40GB. Éta crap digawekeun CAD, tapi lamun anak anjeun bothering loba komputer super anjeun pikeun ngalakukeun pagawean di imah na panalungtikan wikipedia ... nya cukup.

Gambar (1) Macs anu mahal, acan ka MacBook 2.0GHz éta $ 999 na 1.83 GHz Mac mini keur $ 499

Tapi lamun hayang ningali hal éndah Mac Pro quad-Core, kalawan 3GB kalayan kartu Nvidia GeForce kalawan 512 MB. Tapi di dieu urang kudu milu sedih, $ 2,499 téh loba duit tapi patut eta lamun nganggap naon gaduh.

Na tina diklik, hiji piringan éksternal Maxtor 1 TB OneTouch 4 Tambih Deui, ngan pikeun $ 119 jeung FreeAgent sarua, ogé mibanda 1 TB ka $ 109, nepi ka rengse Girang Station brand paeh, anu terabite DriveStation sarua ku ngan $ 99. Ughh !!! Kuring mayar nu keur 320 GB sababaraha bulan ka tukang.

Dinten Abdi gé lamun ningali Craiglist Houston Abdi tiasa ngadamel abdi sababaraha kaperluan dasar, abdi ogé balik ka jualan garasi sababaraha moal boast silver'm moal.

Balesan keur 3 "Best Micro Center"

  1. Hatur nuhun Master taketh nasihat maranéhna

  2. processor Dual Core 2, sahenteuna 3
    GB RAM 3
    Kartu video, Nvidia anu alus Geoforce
    teuas drive, euweuh urusan, ampir kabeh anu hébat kiwari, 160 saterusna

  3. pikeun 3d sipil jeung dianjurkeun Kuring meuli revit, ngahontal alus ngarobah jeung speed mendesain jalan

    processor
    Ram
    kartu video
    hard disk
    jsb

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.