lisensi atikan AutoCAD

Simkuring sadar yen hiji murid anu attends gelar universitas henteu boga loba fasilitas pikeun $ 2,000 yén Anjeun bisa diwangun Lisénsi pikeun AutoCAD. Urang ogé sadar yén trend umum geus haram.

profesionalisme

Dina sababaraha lingkung piracy masih dianggap nilai licik pantes. Tapi laun eta geus ragrag alatan siswa sarua nalika maranéhna lulus moal bakal hoyong batur maok éta hak cipta maranéhanana pikeun karya nu boga biaya aranjeunna waktu, usaha jeung duit. Di latar tukang, piracy mangrupakeun watek goréng kana profesionalisme anu urang anut.

Muhun urang invested $ 600 dina komputer, tanpa pamikiran ngeunaan pilihan pikeun maok laboratorium atanapi classmate a. Nya kitu, dipaké pikeun investasi di software kedah bagian tina jadi urang jawab anu aspire sukses sakumaha professional.

lisensi atikan

Ku sabab kitu, lisensi atikan nu lengkep tapi dina harga leuwih handap tur pikeun versi waktos kawates timbul. Aranjeunna biasana 61 bulan, nu mangrupa waktu perkiraan nu bisa lepas lomba tanpa kaleungitan waktu kalawan barudak atanapi karya extemporaneous.

Toko nu ngajual lisensi ieu otorisasi ku AutoDesk, jadi diperlukeun pikeun ngadaptar ngajamin murid dina hiji universitas atawa kuliah tur jadi enrolled di sahanteuna hiji aréa unit kiridit 3. Anjeun ngan kudu nyeken kartu na hiji formulir pendaptaran administrasi dina waktu meuli.

Nu meuli bisa dilakukeun ku kartu kiridit atawa PayPal na pengiriman barang teu pisan mahal pikeun mahluk software.

harga

Éta rupa-rupa dumasar tipeu program biasana leumpang ku $ 148, 5 a dilisensikeun AutoCAD atanapi Revit taun. Aya ogé murid poverty, tiasa scalable ka lisénsi komersial, sabab bakal lumangsung sanggeus lulusan murid, nempatkeun perusahaan tur prefers ulah a audits software rupa anu ayeuna lumrah.

Dina prakték lisensi atikan anu alternatif ditarima, nu bisa jadi diperlukeun ku duanana siswa, instruktur salaku puseur latihan. Aya ogé lisensi kumaha damang pikeun lembaga nirlaba.

Dimana anjeun acquire

Salah sahiji distributor ieu mangrupa Studica, nu geus eksis saprak 1985 sarta yén sajaba ti AutoDesk ogé distributes lisensi atikan SolidWorks, CadSoft na Sketchup Pro.

product59449l

nganjang

Software Autodesk Akademis

autocad 2010

Balesan keur 4 "atikan lisensi AutoCAD"

  1. sakumaha nyaho sabaraha waktos Kuring geus ditinggalkeun nganggo lisénsi bébas Kuring keur maké?

  2. Kelas tecnocrrática kudu meunang ngadeukeutan ka warga, teu ukur di aspék sipil na, langkung profesional. Kamajuan kayaning gvSIG nuturkeun jalur ieu, urang poho teu bagian tina bisnis ogé. Abdi teu bisa ngidinan karya abdi di UKM jeung ArcGIS na AutoCAD, sarta kirang ngamutahirkeun lisénsi nu. Necestitamos panutup lemes haratis. Harga produk kayaning ArcGIS (teu nyebut ekstensi) jeung AutoCAD anu kaleuleuwihan Kunaon teu diajar ti raksasa komputer AS séjén?

  3. Ceuk anjeun deui !!! euro 500 patut komputer. Éta unacceptable harga GIS

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.