produk kulawarga Cadcorp

Simkuring nembe sempet ditémbongkeun kulawarga ESRI industri produk, duanana ArcGIS Desktop siga ekstensi paling umum.

Dina hal ieu, urang bakal ngabahas kulawarga produk Cadcorp, dina ieu aplikasi hal desktop. gambaran

Salah sahiji pernyataan utama Cadcorp nyaeta sedekan-Na dina ngarojong standar Buka Konsorsium GIS (OGC) mana eta mangrupa alpukah internasional fokus kana watesan hiji kempelan éksténsif ngeunaan spésifikasi panganteur kabuka pikeun GIS.

aspék séjén nu ngajadikeun Cadcorp teuing tekenan kana ketersediaan plugins maca, impor, ékspor atawa berinteraksi sareng data ti industri CAD / GIS lianna kayaning ArcGIS, AutoCAD, Microstation, MapInfo, Oracle, SQL jeung sajabana.

Éta ogé plugins metot ngakses data dibagikeun rupa sumber sakumaha GeognoSIS.NET (OpenStreetMap, Google Earth KML, NASA jeung DataMap sia) jeung GeoRSS, GPX, ArcIMS.

Demanejar formulir data ku Cadcorp pisan béda ti logika ArcGIS MXD tur raket nyarupaan yén sahiji Manifold, sanajan tiasa ngadamel basis data éksternal, oge database na peta tiasa file tunggal. format saacanna digunakeun éta .bds, ayeuna nu format .sds dipaké, ieu ngamungkinkeun sababaraha pamaké babarengan dina file tunggal.

gambaranProduk dumasar Cadcorp boga sarua Modél bisnis ESRI, dina artos yén alat-alat anu angkat ti MapViewer ka Map Modeller sarimbag sareng ESRI anu angkat ti ArcReader ka ArcInfo. Sanaos ngabandingkeun ieu ngan ukur dina modél bisnis "scalable", CadCorp gaduh sababaraha kamampuan anu henteu kagungan ArcGIS. Kauntunganna nyaéta ekstensi henteu kasebar di antawis ratusan ekstensi ESRI sanaos sigana kualitas nyebarkeunana sareng produk ahirna henteu ngahontal denda anu sami sapertos produkna kalayan ArcGIS atanapi manifold.

desktop Pakakas

1. peta Viewer

Ieu plotter a, sarimbag ESRI ArcReader, Dupi tingali leuwih ti 160 format GIS / data BD antara aranjeunna dihasilkeun kalayan ArcView SHP, Ordnance Survey NTF na MasterMap, MapInfo pertengahan / MIF / tab, AutoCAD DWG na DXF, Microstation DGN, ECW, GeoTIFF, FME, XML, GML, MrSID, Oracle Ruang jeung sajabana. Ieu ngandung fungsi dasar tina tampilan lapisan, tampilan tematik, tampilan tabular, percetakan jeung sababaraha fitur dasar séjénna.

saméméhna peta Viewer Ieu bébas, ayeuna teu, sarta dibawa ka pasar haratis Reader peta najan ieu ukur bisa dihasilkeun kalayan produk tingali Cadcorp dina file format pwd.

2. peta Manajer

Ieu dipikawanoh salaku kuncén Maps, sarua jeung ArcView ESRI sarta eta ngidinan Anjeun pikeun moto, edit, ngamanipulasi, visualize, nganalisis jeung ékspor data spasial. Hiji fitur metot Cadcorp Peta Manager nyaéta yén ampir sagala tugas geus wizard ngajalankeun, utamana anu pilarian spasial berharga, presentasi tematik sarta percetakan. 250 geus ngeunaan koordinat sistem pikeun peta reprojection, nu bisa dijieun kana laleur jeung dipintonkeun dina lapisan peta sarua kalayan projections béda.

aspék séjén metot nyaéta kanyataan ngarobah peta dihasilkeun tina analisis tematik dina peta anyar, ku klik tunggal ... ngajaga hubungan jeung aslina!

3. peta Editor

Ieu dipikanyaho salaku Map Editor, sareng nawiskeun alat-alat Manajer Map, nambihan data jang nyokot gambar sareng alat éditan "gaya CAD" tapi sok tinggalkeun anu dipikahoyong nyaéta langkung mantep tibatan tina ArcView sareng henteu langkungna ti Manifold. Éta ogé ngagaduhan sababaraha alat canggih pikeun analisis spasial, nyiptakeun database canggih sareng analisis topologis. Ieu sarua jeung kulawarga ESRI ArcEditor.

Ogé boga Editor kamampuhan Peta henteu boga kamungkinan nyimpen data dina objék ageung binér (Blobs) Ruang Iformix Datablade, sarta estendido OpenGIS aksés SQL ka basis data via Active Data X objék (ADO).

gambaran 4. peta Modeller

Ieu dipikawanoh salaku peta samodel, sarta nambihan pungsionalitas analisis canggih, manajemén tridimencional, kaasup generasi permukaan, Tonjolan, ngarojong digital rupa bumi model (DTM), Anjeun ogé bisa nyekel hiji gambar raster dina permukaan patterned sarta boga tampilan kamampuhan Salam, Magelang. Éta unequivalente mun ArcInfo di kulawarga ESRI.

Dina pos sejen urang tingali ekstensi pikeun pangwangunan.
ramatloka resmi Cadcorp: http://www.cadcorp.com
Undeur CadCorp Baguna:

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.