Kongrés jejer surveying Guatemala

Ngan réngsé Kongrés of Administrasi Tanah na Surveying dilakukeun dina Guatemala, bulan saméméhna, geus ngagantung dina presentasi tina exhibitors. Aretana aya dina kaca anu sanés, sanajan langkung praktis pikeun nempo éta dina Slideshare, ti mana anu maranéhanana tiasa didownload.

Kuring ngasongkeun ngundeur éta sareng ngajaga éta dina file pribadi, nonton anu ayeuna sanésna ngajamin naon anu aya dina web. Ista ogé bahan anu saé anu bisa dipaké nalika latihan di daérah kartografis.

Teras siap-jalma anu sadia, dina urutan perkiraan kana téma.

presentasi PowerPoint surveying cadastre SIGApproaching konsép Development diwengku


Dr. Rafael Zavala Gómez PROTERRITORIES

presentasi PowerPoint surveying cadastre SIGPoténsial kanggo pangwangunan wewengkon di padesaan.

Pangalaman diprakarsai ku organisasi tani.

Dr. Cesar Eduardo Ordoñez,

presentasi PowerPoint surveying cadastre SIGTantangan urban sareng désa di Guatemala Abad 21
jeung instrumen tata sarta nyusun téritorial


Violeta Reyna, Diréktur Manajemén Land Land SEGEPLAN

Epresentasi PowerPoint surveying cadastre SIGvolution tina Administrasi Tanah di Guatemala


Jean Roch Lebeau

SEGEPLAN

Tinjauan hade naon anu aranjeunna lakukeun di Guatemala; ngawartoskeun ku batur anu aya aya ti mimiti dina tahap anyar ieu.

Loba teuing tantangan ...

presentasi PowerPoint surveying cadastre SIGThe cadastre salaku alat pikeun ngembangkeun régional


Diego Erba, Lincoln Institute pikeun Administrasi Tanah

Pohara saé, ningalikeun kumaha ngembang di Cadastre, sareng berharga tumbu tetep anu méré pikeun ngamajukeun karya Institute Lincoln atanapi publikasi.

Cpresentasi PowerPoint surveying cadastre SIGBagikeun pikeun meunang: peran inpormasi kanggo administrasi diwengku

Diego Erba, Lincoln Institute pikeun Administrasi Tanah

Diego kenging di ieu, kuring resep gaya presentasi-Na, sareng dampak visual anu kuat. Sanajan lamun henteu di acara ... anjeun lasut ampir sadayana.

presentasi PowerPoint surveying cadastre SIGAdministrasi Tanah di Walanda


Martin Wubber, Kadaster

Pameran ieu nunjukeun kumaha katastre nalika jalan Walanda. Kontéks anu béda anu béda ti kami, tapi dina prosés sapertos CNR di Salvl Salvador geus dipangaruhan.

presentasi PowerPoint surveying cadastre SIGKamajuan di dunya administrasi darat: model domain di administrasi darat, katastres di 3D sareng registries konci

Martin Wubbe, Kadaster

Lucuna dicaseup kana tren anu pelindaran ku 3D anu ditandakan ku Cadastre. Karunya, yen dina kontéks urang sanes prioritas nalika 2D masih tangtangan, sanauna terang terang sabab nagara-nagara berkembang bade di ditu. Ista ogé atraksi kanggo kota-kota ageung, sapertos Mexico City, Bogotá, pikeun conto conto kontéks kami dimana tiasa waé.

presentasi PowerPoint surveying cadastre SIGNgagunakeun inpormasi katastal minangka dasar pikeun rencana guna lahan


Eddy Diaz, Pendaptaran Informationmbaran Cadastral

presentasi PowerPoint surveying cadastre SIGMunicipal Cadastres - Kasempetan atanapi lieur pikeun kota kami?


Mario Piumetto,

Lincoln Institute pikeun Administrasi Tanah

Narikna, sampel berharga tina pemetaan ngeunaan nilai cadastral; Tantangan update anjeun.

presentasi PowerPoint surveying cadastre SIGBubuka téknologi anyar dina proyék cadastral di wewengkon

Golgi vlvarez, Geofumadas

Ieu presentasi urang, dina tren anu lumangsung dina konteks Amérika Tengah dina pamakean téknologi pikeun pokololaan teritorial.

presentasi PowerPoint surveying cadastre SIGCrowdsourcing sareng informasi géografis

Javier Morales, ITC

Ieu dina basa Inggris, kertas menarik dina ngawangun data dumasar kana kolaborasi masarakat. Conto anu pang séhat di ieu Open Map Sreet.

Sahingga subyekna sigana na astral, dikelompokeun pisan ku Javier anu terang grup anu kusabab anjeunna sering sumping ka ngajar kursus-kursus atanapi konferensi. Refleksi anu saé pisan dina tungtung, anu kuring réngsé dina sawala balik deui ka ibukota.

presentasi PowerPoint surveying cadastre SIGpamakéan Geoservices sarta konsumsi pikeun IDE


Javier Morales, ITC

Boh ieu sareng presentasi di handap ieu idéal pikeun apal kana operasi sareng tren anu parantos masihan OGC.

presentasi PowerPoint surveying cadastre SIGSINIT: léngkah munggaran pikeun SDI di Guatemala?

SEGEPLAN

A presentasi Palasik, anu nembongkeun sabaraha geoservices geus dilaksanakeun di Guatemala. Metot wilujeng sumping anu gvSIG parantos kagungan salaku klien IDE, ditambah MapBender tambihan; lajeng GeoServer / Apache pikeun ngatur WFS na MapServer pikeun WMS / WCS.

Hiji proyek agung SEGEPLAN jeung Universitas San Carlos, Dina ngajaga masalah ieu di wilayah Jawa Barat.

Tingali kana presentasi dina kaca Kongrés

Tingali kana presentasi on Slideshare

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.