Bedah jeung lisénsi parobahan AutoCAD 2014 News

Geus eta dibere versi 2014 of AutoCAD, kalawan kamajuan signifikan. Saperti tradisi, minggu hareup urang bakal marios implikasi tina robah ieu. Sanajan kitu, samemeh urang difokuskeun sababaraha aspék anu dimimitian peluncuran versi ieu, nu dasarna mangrupakeun rarancang perusahaan anyar sarta dumasar modél spesialis lisénsi Suites. logo AutoDeskDina tungtungna aya daptar harga nurutkeun toko online Anjeun; clarifying yén PPN kaasup.

Manéhna geus nyarita dina panglawungan pamaké pembaharuan gambar perusahaan nu boga AutoDesk, nu hadir kalawan nada tiis kana black tradisional anu sempet prevailed dina taun panganyarna. Laun robah geus dilaksanakeun dina platform beda jasa jeung produk, nu saliwatan datang dina waktu anu ngotektak ti alat nu bagerak éta ampir teu kaampeuh. pendekatan na jelas desain, kreatif anu asalna nyaho produk Ecological geus diposisikan saluareun infrastruktur bakal animasi pikeun pilem tur kaulinan éléktronik.

autocad 2014

Modél lisénsi

AutoDesk geus dijieun regrouping sahiji aplikasi dina naon disebutna cocog, ku kituna pamaké tiasa gaduh program béda dina hiji fokus tematik.

Sajauh, anu aplikasi utama nyaéta:

AutoCAD
AutoCAD Arsitéktur
AutoCAD 3D Sipil
AutoCAD lt
AutoCAD Peta 3D
3ds Max
3ds Max Desain
kulawarga manggihan
Maya
produk Revit

Sanajan total, maranéhna aya di sabudeureun éta program béda 100, nu geus dikelompokkeun kana cocog 7 scalable handap dina Standar, Premium sarta pamungkas model.

Ieu bisa ditempo yén di paling Suites di tingkat Standar AutoCAD Raster Desain pikeun ngarobah raster kana vektor (mimitina disebut Overlay) jeung ayeuna teuing positioning ReCap ieu dioptimalkeun pikeun titik penanganan awan kaasup. A tingkat remen Premium 3ds Max Desain ieu kaasup jeung pamungkas gumantung kana husus tapi sacara umum NavisWork anu mihak ka assembly kolaborasi objék dina tilu diménsi tipe spasi assembly.

Gemblengna sigana model metot, sanajan urang sadar yén dispersi produk nu boga AutoDesk geus forcing ieu, nu nyimpen spésiés dina combos prakték gaduh produk anu jadi gaduh panulisan loba fitur. alesan teh nya eta nalika maranéhna sempet meuli produk na clienteles aya, teu geus gampang pikeun ngumpulkeun produk na geus diperlukeun ngadukung kahirupan -Kuring ngabayangkeun kudu jadi kompléks-.

suite versi Harga (kaasup PPN)

gambaran

AutoCAD Desain Suite Standar

Ieu berorientasi désainer, arsiték sarta insinyur mendesain, raster konversi data kana vektor, desain arsitéktur sarta animasi 3D.

Ieu ngawengku hiji Vérsi baku kalawan program:

-AutoCAD
Desain -raster
-SketchBook desainer

-ShowCase
-MudBox

La Vérsi premium inlcluye 3ds Max Desain mun nyieun animasi cinematic sarta simulasi maju.

jeung Vérsi pamungkas landian Desain digawekeun dimodelkeun leuwih kompleks.

5.400,00 €

6.150,00 €

7.100,00 €

gambaranGedong Desain Suite

jas ieu dimaksudkeun pikeun arsiték, insinyur, elektro-mékanis (MEP), insinyur struktural jeung kontraktor bangunan merlukeun aliran karya modeling karya handapeun BIM.

La Vérsi baku brings program:

-AutoCAD
Desain -raster
-SketchBook desainer

-AutoCAD Arsitéktur
-AutoCAD MEP
-AutoCAD Struktural Detailing
-Showcase
-ReCap

La Vérsi premium 3 nambihan aplikasi langkung: 3ds Max Desain, NavisWork simulate na Revit

jeung Vérsi pamungkas Ieu ngawengku 4 langkung: ngatur NavisWorkManggihan jeung Robot InfraWorks Struktural

6.000,00 €

7.250,00 €

11.000,00 €

gambaranInfrastruktur Desain Suite

professional GIS aimed sipil insinyur, désainer utiliti,

La Vérsi baku brings program:

-AutoCAD
Desain -raster
-map 3D
-ReCap
-NavisWorks simulasi

La Vérsi premium 8 nambihan software langkung: 3ds Max Desain, Struktur Revit, Utiliti desing, 3D Sipil, InfraWorks sarta Sasak, Rail Layout na modul géotéhnik.

La Vérsi pamungkas 4 nambihan aplikasi langkung: NavisWorks Atur, Robot Struktural, Revit tur Jalan / Bina Marga na Walungan / Banjir modul.

6.000,00 €

7.250,00 €

11.000,00 €

gambaranPabrik Desain Suite

Ieu tutuwuhan désainer manufaktur

La Vérsi baku brings program:

-AutoCAD
-raster Desing
-ReCap
Desain puseurna -factory
-architecture
-Mechanical
-Showcase
dasar -Vault

La Vérsi premium 3 nambihan software langkung: 3ds Max rarancangSarta NavisWork simulate.

La Vérsi pamungkas 2 nambihan aplikasi langkung: Nu manggih Profesional na NavisWorks Atur.

6.000,00 €

7.250,00 €

11.000,00 €

gambaran

Tutuwuhan Desain Suite

désainer ngolah tutuwuhan berorientasi, insinyur ngolah tutuwuhan nu bakal ngatur henteu ngan design tapi operasi.

La Vérsi baku brings program:

-AutoCAD
-raster Desing
-ReCap
-P & ID
-Showcase
-SketchBook desainer

La Vérsi premium 5 nambihan software langkung: 3ds Max 3D Plant, Struktur, Struktural Detailing na NavisWork simulate.

La Vérsi pamungkas 2 nambihan aplikasi langkung: Nu manggih Profesional sarta manggih routed Systems kaasup.

gambaranProduk Desain Suite

Linggarjati ka désainer produk, insinyur mékanis, insinyur listrik fokus kana manufaktur sarta ngembangkeun prosés jeung lingkungan.

La Vérsi baku brings program:

-AutoCAD
-raster Desing
-ReCap
-Inventor
-Mechanical
-Mudbox
-Showcase
-SketchBook desainer
dasar -Voult

La Vérsi premium 4 nambihan software langkung: 3ds Max Manggihan Profesional, Tekstil sarta NavisWork simulate.

La Vérsi pamungkas 2 nambihan aplikasi langkung: Alias ​​Jurnalisme sarta ngatur NavisWork.

5.500,00 €

7.250,00 €

11.000,00 €

gambaran

Hiburan Lahirna Suite

Ieu husus pikeun animators, modelers tur canggih épék visual filmmakers sarta pamekar kaulinan.

Di dieu program di antarana:

-Maya
-3ds Max Desain
-Motion Pangwangun
-Mudbox
-SketchBook desainer
-Softimage

Ampir sarua jeung versi Premium sarta pamungkas. The Standar teu kaasup Softimage.

Harga kaciri boga pemisahan antara hiji Suite Entertaiment nu ngawengku ukur 3ds Max jeung séjén nu ngawengku Maya.

Hiji varian metot AutoCAD 2014 éta program naon baé bisa diundeur for jeung cobaan, tanpa ngabogaan ngadaptar sarta touch anu dibéré toko online facilitates setelan rusuh nurutkeun bahasa, sistem operasi sarta lamun diperlukeun ngirim pakét ngan ku mail atanapi download.

Sedengkeun pikeun harga (kaasup PPN), aplikasi individu, ieu téh daptar; nyarios yén teu kabéh geus boga 2014 TCTerms:

AutoCAD 2014

4.775,00 €

AutoCAD lt 2014

1.450,00 €

AutoCAD Sipil 3D 2014

6.500,00 €

AutoCAD Arsitéktur 2014

5.500,00 €

AutoCAD Eléktro 2014

6.000,00 €

AutoCAD Peta 3D 2014

5.500,00 €

AutoCAD Mechanical 2014

5.275,00 €

AutoCAD MEP 2014

5.500,00 €

AutoCAD Raster Desain 2014

2.200,00 €

Autodesk 3ds Max 2013

3.900,00 €

Autodesk Max Desain 3 2013ds

3.900,00 €

AutoCAD manggih lt Suite 2013

1.825,00 €

Autodesk Alias ​​Desain 2014

4.400,00 €

Autodesk HSMWorks 2012

7.000, €

Autodesk infrasturktur samodel 2013

5.500,00 €

Autodesk Infraworks 2014

5.500,00 €

Autodesk manggih lt 2013

1.100,00 €

Autodesk manggih pamedal

1.100,00 €

Autodesk Maya 2013

3.900,00 €

Autodesk Mudbox 2013

825,00 €

Autodesk Navisworks Atur 2014

6.500,00 €

Autodesk Navisworks simulate 2014

2.200,00 €

Autodesk Revit Arsitéktur 2013

6.000,00 €

Autodesk Revit lt 2013

1.325,00 €

Autodesk Revit lt Suite 2013

1.825,00 €

Autodesk Revit MEP 2013

6.000,00 €

Autodesk Revit Struktur 2013

6.000,00 €

Autodesk Scaleform Mobile SDK

235,00 €

Autodesk Scaleform Talagasari Colokkeun-di

235,00 €

Autodesk showcase 2013

1.100,00 €

Autodesk SketchBook Pro

659,00 €

Autodesk Haseup 2013

3.900,00 €

Autodesk Softimage 2013

3.300,00 €

Nyolok-di tsElements Autodesk

550,00 €

Nyolok-di T-Splines Autodesk Badak

725,00 €

Desain antarbeungeut produk AutoDesk tetep stabil sanggeus terpadu ti 2009 parobahan versi; jadi robah didadarkeun di luhur dina gambar teu dampak penampilan panganteur ti abu-hideung diwangun ti nada AutoCAD 2009. Tur jadi pikeun formasi portopolio sakumaha Suites, waktos bisaeun perobahan perlu. Pasti versi 2015 bakal kaasup retrofits dumasar produk nu pamaké nyarankeun dina Standar Suites.

Inpo leuwih:

http://autodesk.com/

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.