The 52 online

Maranéhanana nyaéta 4 ti isuk-isuk awal, saatos paguneman anu berkepanjangan nu sigana teu gaduh tungtung. Veintipico sababaraha taun engké, -lamun lazima nyeupe au-, kabeneran sareng magic ku loba jaringan sosial mendemonstrasikan sempet merenah mujijat anu kaluar tina Cyclnsiklopédi Tlön.

Omongan anu dimimitian kawas naon paguneman sawawa dina 10 peuting:

-Naon anu kuring resep pikeun manggihan anjeun, lila saatos ... Sopiani, Sopiani, Sopiani

- ... Sumuhun, abdi teu acan ningali éta. Ka nu enya, kuring pikir manehna hirup di Amérika Serikat ...

- ... anjeun terang anu maot, saurang anu nyarios kamaén carogah ... hahahah, blah, blah, blah.

Enya Henteu, Gay? ... Abdi teu percanten ka anjeun! Naon runtah ...

Garis 23 aya cukup ngarti yén kami parantos parantos kahubung, yén kami janten konsekuensi tina kaayaan. Mangka omongan ngarobah perbitan tapi henteu paduan suara:Sareng hormat Yohanes

- Naon anu anjeun lakukeun?

-I abdi ogé diajar Baccalaureate, tuluy kuring indit ka ... Sopiani, Sopiani, Sopiani.

47 baris kosong, sapertos paguneman urang bakal mibanda urut ko-worker atanapi rapat sederhana dina pesawat ka tukeur mil pikeun ciduh.

Tapi garis 52 tos rengse ngaganti kodeu:

Jam sabaraha eta ...

Wisata anu dimimitian dina éta sektor hard drive kami, anu hari séwangan henteu tiasa noél, beureum sareng sareng letrecilla B.. Teras manehna dicampur antara memori sareng paguneman minangka peta méntal dina jejer nu disambungkeun, ti seurina kahijina di kamar Praktik Kagiatan, nalika gouge dileungitkeun kana ramo indéks kuring; sarta bari langkung badag anu pingsan sareng getih dina karanjang kai, manehna ngajakkeun pita hideung yén Aisyah anu digunakeun salaku diadem sarta dina momen dipotong solokan getih sareng ramo kuring.

Tampilan anu parantos tetep aya dina panambangan abdi salamina, geulis, jeung pipi bodas jeung seuri anu sieun-Na, kalayan konci bulu anu ngalambang beungeutna kusabab kurangna bincha jeung mata katingal ku kuring ampir ku halis kénca. Anjeunna teu bisa apal nya ku naon baju lian ti baju bodas sarta rok anu berwarna biru, tapi anjeunna henteu kedah nginget naon waé anu sanés kusabab cinta éta nalika harita -dina eta dinten kahiji, tangtu-.

Dinten anu gaib, sareng Seño Selva melong hari kitu mah dina infirmary, mémori abdi nyarios anu katingalina, sareng cara pug anu leutikna nyarios ku anjeunna:

-Pencét ka dieu, kuat.

Dina wengi eta, saatos ngalakonan pagawean di imah di aula diajar, kuring indit ka ranjang dina platform anu mustahil pikeun nyandak beungeutna nyababkeun tina memori. I tutup panon abdi sareng ningal dirina di langit siling palsu, dibuka éta sareng ngaleungit dina nada boreal kuring pixelated; Kuring ngarasa saé mikir ngeunaan dirina, sareng abdi gaduh impian aneh, dimana kuring nempo seuri dirina gigir, jarak, dina Panonpoé Tilelep RGB #DDA0DD dina cakrawala éta netep dina pipi sarta anjeunna nyumput diri dina awan anu padet ngalungkeun siga sienna rasana.

Dinten hareup sagalana seemed balik deui ka rutin. Kelas Studi Sosial kalayan patarosan ngaganggu na munggaran jam, saraf deadly pikeun jadi salajengna, janten béja patarosan gampang, stress kanggo saurang sarjana anu disangka anu terang terang kabeh sareng kahayang anu rongkah pikeun urinate anu nyababkeun seuri hinaan tina Professor Élida. Teras aya kajadian Bocho sareng kelas Mathematics, lajeng kuring meunang sapotong makalah sareng tilu korsi sametanana di payun, narilep teu aya loba rahmat:

-Good isuk-isuk sabar kuring, kumaha ramo saeutik waé.

Kuring neuteup ka luhur, sareng manehna ngajoto kuring jeung buntut tina panon nya nalika manehna masihan abdi seuri suri Azimut tina 32 ° 27 'sareng 42.77".

Saterusna kuring sadar yén naon ieu resep jadi asih. Kuring ngambekan napas, henteu udara tapi campuran péso anu ngajentrekeun lapak kuring, tearing cangreud dina kolpppp abdi sareng nyitak bayah abdi di pecutkeun spektakuler. Fatta fatal tapi dina sukulén kuring, kuring ngarasa yén panon-Na aya dina getih kuring, tanpa ado anu sanés kuring ngajawab jawabanana anu sakedik tina keretas.

-It saé, anjeun bogoh ka batur.

Anjeunna teu ngajawab kuring, anjeunna henteu ningali kuring deui sadaya isuk. Sieun ku itu nya moal datang, kuring ngarasa boloho dahsyat, nepi ka kuring sagemblengna mopohokeun naon anu kuring ngajawab.

Tapi cinta dina eta dinten sambel kana panto ngan sakali; Lajeng, salaku Gubernur Los Angeles, anjeunna mulih sareng sadayana sareng treuk keur moto turun. Ngan anu lumangsung dina soré, nalika kuring ngajak kuring pikeun nginjeum notebook basa Inggris sareng manehna dipulangkeun ka abdi ku kartu saeutik anu dihormat artis, nempelkeun kana luhur nganggo warna scratch scratch, dua hurup anu terpencil awal anu dicirikeun wartoskeun pasti ieu kanggo kuring Kuring nahan éta dina kantong kuring sareng marehas kalayan ngabédakeun tilu jam anu katingalina kalanggengan, sareng niup jantung, itching dina iga sareng campuran cacakan ku kahayang gede pikeun ngadesek. Theta mimiti awal hurup anu datang sareng anjeunna méakkeun sajam aya tulisan jiwa, satengah dina nanten deui deui sareng larousse di panangan sareng sadayana dintenna pikeun nungguan balad.

___________________________

Ieu lucu, hal ieu nyaéta 3 ti isuk-isuk awal, jeung omongan urang tadi campuran campuran saré na ngéméhkeun jaman baheula anu hebat pisan ngawangkong diharepkeun sacara pikaresepeun. Dugi momen anu, urang pernah nyarios ngeunaan kahirupan urang ayeuna.

Tapi éta ukur janten sekuen ti sisi polos jantung. Urang seuri disimpulkeun yen kuring pernah nanyakeun ka anjeunna janten kabogoh abdi, sareng ngayakeun urang ngeureunkeun urang. Aya henteu prosesi, aya henteu ngantosan, bukti kajembaran, aya henteu konsultasi kana bantal, puasa, ngurus, pasatujuan atawa kutub mulang. Simkuring pernah terang terang tina waktos anu hurup alit urang jalan samping métaforis dina masalah-dinten sapopoé, tapi urang terang tanpa kana sapuk kana éta, maranéhna ngandung harti badan; basa dina konci unik, anu lahir sareng ramo saeutik sareng réngsé kalayan mouss lebur dina sungut abdi ...

A panyaen anu mustahil dicegah kami nanyakeun hal-hal anu urang henteu hoyong ngadangu. Simkuring teu menta nomer ponsel, mung ukur surélékna, sigana janten langkung, lajeng, dina éta jam isuk-isuk isuk-isuk kénéh henteu aya nu mana waé ucing aya dina hateup sareng wistles pangawas telat-wengi, urang sapuk ningali unggal sejenna dinten hareup American Express San Pedro Sula.

Thenta lajeng, éta abdi sadar yén jam éta, sarta dina rasa anu sarua chorromil taun kuring ngumbah dua kali, abdi nyerep huntu, hiji sareng anu sanés, abdi langkung ngadétungan bilas iodized sareng méakkeun ampir opat puluh menit sareng gelatin di hareupeun eunteung pikeun ngéléhkeun hileud kulawu ieu dina kahirupan. Saraf, ngarareunah, asa, sapertos dina dinten anu ayeuna; Kuring kagungan niat ngirim pesen tapi paranten sieun ngarecahkeun hal atanapi rarasaan anu dilebetkeun ku anu sanés ... batur ... batur anu sejenna ...

Abdi bobo sababaraha jam, di impian angkleung-angkleungan. Feelingta rarasaan anu anéh sanggup ngaji diri jeung tenang anu matak katingalina awéwé éta dina pangadilan, kalayan ujung basa na laér nyeureut lip luhur. Ku panon-Na satengah kabuka, lucu, tapi Isro dina usaha pikeun museurkeun sadayana kuncup rasa ieu nadi muss teh dina umami, atanapi naon anu bakal tetep dina ciuman anu dipaling anyar balik tukangeun imah di mana anjeunna cicing Laura and Baudilio. Terus kuring bangun na mah dilawan inget panon na ditutup, brows na furrowed kalawan gairah nalika aranjeunna masihan urang supados rengse eta ciuman katilu, leungeun-Na mencét deui-wang kuring pikeun nyingkah tina lengket lebet sarta arang lemes ngalipet lip luhurna mah ...

______________________________________

Sareng abdi ieu mah, diuk dina méja Expresso, kalayan cangkir kadua anu Moka nalika utusan sakedik kuring ngantosan murag.

- Abdi aya di tempat parkir, dimana anjeun?

Kuring melong jandéla sareng mobil pirus tunggal éta parkir di sabalikna.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.