Finalis pikeun Kudu diideuan 2009

Kuring geus diondang pikeun nutupan acara di Charlotte, dimana proyék paling signifikan bakal dileler on inovasi pikeun 2009 sataun, baheulana kawanoh salaku Kudu Awards, ayeuna Kudu diideuan. ieu Ieu bakal dilaksanakeun 12 ka 14 Oktober.

kategori 17 of Cadastral kabetot kuring tur ngembangkeun diwengku, nu geus aya finalis ngaranna:

cadastre_ADC1. GIS Cáceres di Spanyol.

Ieu ngembangkeun GIS, Kota Cáceres, Kaasup deployment ka Internet via Geoweb pamedal. Sistim ngandung leuwih ti rékaman 200,00, deukeut 500 peta dina proyék Geographics kaasup kategori 30 300 sarta fitur langkung.

imagenconcurso-1

cadastre_GT 2. Kotamadya di Tiel, Walanda

ngembangkeun ieu ngawengku adaptasi FlexiWeb, nu mangrupakeun aplikasi swasta nu ngajadikeun deployment leuwih pikaresepeun Geoweb pamedal. Sajaba ti data spasial, ogé éta ngawengku dokumén, foto na visualizations di 360 derajat.

cadastre_KASL 3. The 29 firehouse di California

Ieu haseup hébat, desain hidrolik nu integrates aplikasi béda kaasup CivilStorm na Transoft urang AutoTurn ieu kaasup. ngembangkeun éta ngawengku aplikasi kalawan 3D pdf kalawan modél rupa bumi digital diadaptasikan ka Google Earth jeung arsitéktur Sketchup!

_____________________________

Di dieu urang nyimpulkeun finalis dina kategori sejen, ku nagara (dina rupa kategori ngawengku leuwih ti hiji finalis AS):

sasak Australia, AS, Vietnam
wangunan UK, AS,
cadastre Spanyol, Walanda, AS
Kampus jeung bandara AS, India
jaringan komunikasi AS, Céko
Logam & Pertambangan Afrika Kidul, Madagaskar, Australia
Minyak jeung gas Nugini, AS, Ukraina,
generasi kakuatan Bélgia, Spanyol, AS
Transit jeung karéta Walanda, Inggris, AS, Swédia
Bina Marga Australia, AS, India
puseurna Jerman, AS, Turki
sistem hidrolik UK, AS, Australia
sistem plumbing Turki, Filipina, India
mamerkeun AS, Britania Raya
gawe babarengan UK, AS, Brazil
desain generative Ukraina, Britania Raya, Indonesia
rékayasa struktural Inggris, Korea, AS

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.