The tikét anyar Mexico

Saeutik kuring percanten ka guyonan anu sumping ku mail, sapertos yén 27 Agustus Mars bakal ukuran bulan. Jeung sanajan Abdi murag dina langkung ti hiji kasempetan, ieu tos abdi ka abdi dina rahmat, tanpa sigana ngalanggar ka babaturan Méksiko kami, kami kedah ngaku yen aranjeunna gaduh rasa banyolan anu saé.

tikét Méksiko anyar

Karya ieu aya haseup terusna Víctor, CID (Warna sareng Digital Digital), logo ieu ditingali dina kitab, aya di pusat tikétna.

A bisnis leutik nu berkat A1H1 geus masihan dunya sabudeureun kalayan seni ieu, najan sugan pisan sababaraha bakal terang.

Via: Pandeblog

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.